Design Hotel Sauerland

Scroll omlaag

Design Hotel Sauerland

Trakteer uzelf op, in de mooiste tijd van het jaar, een beetje luxe en in het midden van de uitgestrekte idyllische landschap van het Sauerland, Bad Fredenburg.
We hebben het volledig gerenoveerde luxe hotel voorzien van moderne kamers en suites. Deze moderne faciliteiten die perfect ge√Įntegreerd zijn in de romantische, met veel aandacht voor detail en de stijl van het hotel betekenen. Ideaal om te ontspannen of als beginpunt van uw actieve rust.
Ontdek het land van de 1000 bergen tussen de Noord-Rijnland-Westfalen en Hessen Iserlohn Willingen met zijn verrukkelijke aangezicht, de ongetemde bossen, wildparken en geheime paden door de natuur.

Veel plaatsen in dit uitzonderlijke mid-berggebied worden beloond voor de hoge kwaliteit van de lucht, de titel van "spa". Anderen zijn omgezet in het koude seizoen in wintersportparadijs. De wereldberoemde bob Winterberg of springen in Willingen.

Laat u inspireren, met name in dit seizoen, door de veelzijdigheid en schoonheid van het Sauerland. Wij verheugen ons op uw komst!

Kamers

Kamer naam
Standard Room

Aantal personen 2

Standard Room

Kamer naam
Dependance

Aantal personen 2

Contact

Design Hotel Sauerland

Am Kurhaus 6-8 , 57392 , Bad Fredeburg , Duitsland
info@hotelsauerland.com, fax: +49 2974 9693460


tel: +49 2974 969340